Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.
Sadržaj aplikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa Društva Crvenog križa Zagrebačke županije

Završni kamp za sve volontere: Villa Rustica

Samo 2 dana nas dijeli od završnog volonterskog kampa na kojem će sudjelovati učenici, mentori i koordinatori projekta Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa. U ovom javljanju, odlučili smo Vam približiti mjesto gdje ćemo biti smješteni i što možete očekivati.

Dom Crvenog križa „Villa Rustica“ izgrađen je 1980., a u potpunosti renoviran 2004. godine kada je dobio moderniji i funkcionalniji izgled. Velikih je smještajnih kapaciteta, a gotovo sve sobe imaju terasu i pogled prema moru.

Kuhinja Doma je opremljena prema visokim standardima koji u potpunosti odgovaraju načelima HCCP-a. U kuhinji se dnevno priprema četiri obroka (doručak, ručak, užina i večera) od svježe dopremljenih namirnica.

Od plaže i mora, Dom dijeli samo šetnica Kneza Domagoja, uređena mediteranskim biljem (hrast crnika, primorski bor i nisko sredozemno raslinje).

Plaža je šljunčano-kamena, a smještena je ispred samog Doma Crvenog križa, te je u ljetnim mjesecima ograđena zona za plivače kako bi se osigurala zaštita od plovila i nesmetano izvođenje svih aktivnosti organiziranih na plaži i u moru.

***
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.
Zajedno do EU.

zastava EU

Izradu aplikacije je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.